DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Moscova amenință: „Trupele americane din România reprezintă un pericol pentru Rusia”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Desfășurarea de către Statele Unite a diviziei 101 aeropurtate în România, anunțată în ultimele zile, sporește pericolele pentru Rusia și nu duce la o întărire a stabilității a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, scrie agentia italiană ANSA.

România riscă să intre în război – Mii de militari americani din forțe de elită trimiși în România sunt „gata de luptă”. Armata americană a trimis mii de militari la granița României cu Ucraina. Divizia 101 Aeropurtată a Armatei SUA a fost desfășurată în Europa pentru prima dată în aproape 80 de ani, pe fondul tensiunilor crescânde dintre Rusia și alianța militară NATO condusă de americani. Unitatea de infanterie ușoară, supranumită „Screaming Eagles”, este pregătită să se desfășoare pe orice câmp de luptă din lume în câteva ore, gata de luptă, trasmite CBS. Kremlinul a reacționat, afirmând că trupele americane în România sunt o amenințare pentru Rusia. În acest fel, România poate intra fără voie în război.

Kremlin: „Trupele americane în România, un pericol pentru Rusia”

Desfășurarea de către SUA a celei de-a 101-a divizii aeropurtate în România, anunțată în ultimele zile, crește pericolele pentru Rusia și nu duce la o întărire a stabilității. Acest lucru a fost declarat de purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, citat de agenția Tass, potrivit ANSA.

CITESTE INTEGRAL PE ORTODOXINFO

 212 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos