DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Motivul pentru care martorul la accidentul din Vâlcea i-a lăsat pe cei doi tineri să moară. El nu a intervenit, nu a sunat la 112, a plecat acasă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat care a văzut cu ochii lui momentul accidentului cu doi morţi de la Măciuca n-a spus nimic, n-a anunţat pe nimeni şi pur şi simplu a plecat acasă.

Doi tineri au murit într-un accident rutier, la Măciuca, în Vâlcea. Amândoi se aflau în maşina care a ieşit de pe şosea la un moment dat şi s-a răsturnat în afara şoselei, lovind violent un copac.

Ar fi putut să-şi salveze prietenii, dar nu a făcut-o

În spatele maşinii celor doi se afla un bărbat, într-o altă maşină, un prieten al celor doi tineri, care, deşi a văzut accidentul, a ales să ignore totul şi să-şi continue drumul spre casă. Nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat cu cei doi, nu a sunat la 112, pur şi simplu a plecat acasă. Potrivit unor surse, se ştie deja motivul pentru care martorul nu a oprit să ajute. Accidentul a fost anunţat, până la urmă, la 112, de către un alt participant la trafic, care a observat maşina ieşită în decor şi urmele proaspete de accident. Omul a făcut tot ce a putut pentru a ajuta.

După patru zile, în urma anchetei pe care a demarat-o Poliţia pentru a afla cum s-a petrecut accidentul, martorul care a ales să nu ajute doi tineri pe moarte a fost identificat şi reţinut. “Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, anunţă că au continuat cercetările în cauza de penală de ucidere din culpă, după ce în noaptea de 13/14 martie a.c., pe raza satului Botorani, comuna Măciuca, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul a două persoane. Polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani, din comuna Măciuca, care în noaptea de 13/14 martie a.c., deși ar fi luat la cunoștință de producerea evenimentului rutier, nu ar fi acordat ajutor victimelor și nici nu a anunțat organele abilitate de producerea accidentului”

Fapta martorului, una deosebit de gravă, nu a rămas nesancţionată, iar în urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 206 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos