Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Gimnasta este în doliu

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă după ce a aflat că o persoană foarte dragă ei a murit! Despre cine este vorba?

Nadia Comăneci este în doliu

Nadia Comăneci, cunoscuta gimnastă a României, trece prin clipe cumplite în această perioadă. Sportiva a anunțat pe pagina s-a de socializare că este în doliu, după ce a aflat că una dintre prietenele sale cele mai bune s-a stins din viață.

Aceasta este nimeni alta decât Dianne Durham, prima campioană afro-americată la gimnastică din istoria Statelor Unitate ale Americii! Gimnasta fost răpusă la vârsta de 52 de ani de o boală necruțătoare cu care s-a luptat mai mult timp.

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Dianne Durham a fost nevoită să renunțe la cariera sa sportivă destul de devreme din cauza unei accidentări, în anul 1985, la doar trei ani de când devenise campioană în SUA. Chiar dacă nu a mai performat ca și sportiv, Dianne a continuat ca și arbitru, speaker motivațional, dar și antrenor.

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Gimnasta este în doliu
Dianne Durham

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Gimnasta suferă acum din plin, atfel că și-a exprimat regretul pe contul său de Twitter, mărturisind că Dianne i-a fost o prietenă dragă și îi va lipsi.

”Mi-a fost o foarte dragă prietenă și o persoană minunată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Nadia Comăneci, pe contul său de Twitter.

Nadia Comăneci locuiește în America de 30 de ani

Citeste continuarea pe Redactia.ro

RECLAMA 8

Loading