DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Nelu Ploieşteanu a murit. Care a fost ultima dorinţă a artistului

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Nelu Ploieşteanu a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Infecţia cu coronavirus şi celelalte probleme de sănătate pe care le avea i-au fost fatale. Din păcate, artistul în vârstă de 70 de ani a murit cu un mare regret.

Nelu Ploieșteanu a murit. Artistul fusese infectat la începutul lunii martie cu infecția SARS-CoV-2, iar vineri dimineaţă a murit.

Nelu Ploieşteanu a murit. Ultima dorinţă a artistului

Înainte de a murit, artistul a rugat-o pe fiica sa să meargă la cimitir şi să aprindă o lumânare la căpătâiul fiului său.

Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira.”, a declarat un cadru medical din spitalul în care este internat, potrivit cancan.

Citeste continuarea pe Romaniatv.net

 208 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos