DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Nicolae Ciucă dă vestea zilei pentru polițiștii și militarii care se pensionau la 45 de ani: Von der Leyen a dat undă verde

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Premierul Nicolae Ciucă  a anunțat că a purtat discuții de principiu privind deciziile PNRR pe pensii. Pe scurt, e posibil ca polițiștii și militarii să nu se mai poată pensiona la 45 de ani. Deocamdată însă, nu s-a intrat în astfel de detalii, spune Ciucă.

Cred că este foarte important să clarificăm un aspect relevant. Ieri, la întâlnirea cu doamna Ursula von der Leyen nu am intrat în detalii. La nivelul acesta nu aveam timp să intrăm în astfel de detalii și nu aveam documentele pregătite. Am convenit că e necesar să continuăm PNRR și am dat exemple jaloanele de la pensii și decarbonare ca dumneai să înțelegă ideea și să își dea acordul ca la nivelul comisiilor de specialitate să se ia deciziile necesare.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 246 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos