Nicolae Ciucă joacă furtunos: Le-a cerut părinților și copiilor să intervină pentru oprirea grevei/ Surse

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Premierul Nicolae Ciucă le-a cerut părinților și elevilor să intervină direct pentru a opri greva din învățământ. Vă rog sa fiți parte a soluției și să susțineți demersurile noastre pentru a stinge această grevă care ne afectează pe toți”, le-a spus premierul Ciucă reprezentanților elevilor și părinților, au declarat pentru STIRIPESURSE.RO surse participante la consultările de marți.

„Vă rog sa fiți parte a soluției și să susțineți demersurile noastre pentru a stinge această grevă care ne afectează pe toți”, a spus Nicolae Ciucă la discuția cu reprezentanții asociațiilor de părinți și elevi, afiermă pentru stiripesurse.ro surse participante la consultările de marți.

 

Potrivit surselor citate, premierul a mai transmis că problemele salariale vor fi rezolvate în legea salarizării unitare.

„Avem nevoie de încredere”, a mai spus Ciucă.

”Vom veni cu un calendar al rezolvării problemelor salariale!

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *