Nicu Ceaușescu rupe tăcerea! Cine a pus mâna pe conturile fostului dictator, Nicolae Ceaușescu

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Nicu Ceaușescu , nepotul dictatorului Nicolae Ceaușescu a acordat un interviu în exclusivitate la Realitatea PLUS. Acesta  a povestit cum au ajuns banii fostului regim la puterea care a urmat

„Familia Ceaușescu n-a avut niciun ban în cont în afară de cecurile care au fost găsite și era firesc ca un șef de stat, deci aici nu comentez instituția prezidențială și conducătorul Guvernului, care să beneficieze de niște lucruri care să îi creeze confortul și siguranța de a-și desfășura activitatea. Deci nu contează persoana. Sigur, neavând cheltuieli foarte mari, pentru că erau legile care îi asigurau conducătorului statului tot ceea ce avea nevoie, era o lege în sensul ăsta. Nu erau niște oameni pretențioși. Ei știu ce mâncau, ce beau, cum stăteau. Acum puteți vedea și dvs. vizitând Palatul Primăverii. Cât de luxos a fost, sigur, pentru vremurile alea, comparativ cu un apartament de bloc, da. Dar repet, nu era o proprietate, era reședința președintelui României, nu era casa personală a familiei Ceaușescu. Mi se pare foarte normal”, a spus Nicu Ceaușescu.

Nepotul lui Nicolae Ceaușescu spune că mulți îș desconsideră pe fostul dictator, acesta fiind mai inteligent decât a fost catalogat, lăsând o avere colosală țării.

„Deci, bani au existat. ne-am obișnuit cu expresia ,,am luat țara de la zero de la ceaușescu”. n-am luat-o de la zero, am luat-o pe plus. pe foarte mare plus. deci erau în conturi trei miliarde de dolari, care trei miliarde de dolari, atunci, fac zece astăzi probabil. erau creanțe ale statului român, în toată lumea, în special în țările din africa, unde existau zăcăminte naturale, resurse naturale, orientul mijlociu, inclusiv statele unite.

citeste integral pe bugetul

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *