Nicuşor Dan, spulberat de PSD după demiterea managerului Spitalului Colentina. „A început epurările politice. Miza e o investiţie de peste un miliard de lei pentru o clădire nouă”

PSD Bucureşti îl acuză pe primarul general Nicuşor Dan a început epurările politice, iar prima “victimă” a fost managerul Spitalului Colentina, Victor Cauni. Social-democraţii susţin că edilul Capitalei “se răzbună pe medici” deoarece nu a fost invitat la vizita preşedintelui Iohannis la Spitalul Colentina, de Ziua Internaţională a Asistentului Medical.

Reprezentanţii organizaţiei PSD Bucureşti au precizat că miza schimbării lui Victor Cauni de către Nicuşor Dan este o investiţie de peste un miliard de lei pentru o clădire nouă.

”Nicuşor Dan (USR) se răzbună pe medici pentru că nu a fost invitat la vizita preşedintelui Iohannis la spitalul Colentina, de Ziua Internaţională a Asistentului Medical. Primarul Nicuşor Dan, sprijinit de USR, a început epurările politice în spitalele administrate de Primăria Capitalei. Prima victimă este medicul Victor Cauni, manager interimar la Spitalul Colentina, unul dintre cei mai căutaţi urologi din România, recunoscut în multe ţări europene pentru performanţele sale medicale”, a transmis, miercuri, PSD Bucureşti, într-un comunicat de presă.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 78 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.