DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Noi detalii incredibile despre medicul Tesloianu. Stimulatoarele au fost luate de la cadavre de la „Sf. Spiridon”. Cum a încercat medicul să dea vina pe rezidenți

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Apar noi detalii neașteptate despre medicul Dan Tesloianu. Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a precizat, în motivarea arestării preventive pentru 30 de zile, că arestarea preventivă “se impune în mod evident,(…) cu necesitate”.

Judecătorul a explicat de ce a fost demontată apărarea medicului ieșean. Varianta că a încercat să salveze vieți nu se potrivește cu realitatea. Procurorii caută să găsească o legătură între morțile pacienților și dispozitivele care nu au funcționat corespunzător și au generat infecții letale.

Judecătorul a spus că probatoriul administrat de către procurori pentru reținerea 30 de zile a medicului Dan Tesloianu nu este suficient de bine întemeiat în cazul acuzației de luare de mită. Instanța menționează că persoana care ar fi dat mită nu a fost audiată de procurori, că inculpatul nu a dorit să comenteze cazul, și că este și o eroare de redactare: se vorbește despre o bancnotă „portocalie” de 100 de lei, când acestea sunt albastre.

Cu toate că acuzația de luare de mită pornind de la oferirea acelei bancnote de 100 de lei nu stă în picioare, judecătorii vorbesc despre faptul că procurorii ar avea dovezi că dr. Dan Tesloianu ar fi încasat sume de bani de la pacienți pentru implantarea stimulatoarelor cardiace de la cadavre.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde