Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. De ce zvonurile despre bolile şi moartea lui Putin nu se confirmă

Cu fiecare zi de război, zvonurile despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin se înteţesc. Întreaga planetă pare să aibă nevoie de certitudinea că există o justiţie divină care va avea grijă de cel care a tulburat liniştea lumii.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin este un subiect intens dezbătut mai cu seamă după declanşarea războiului. Despre Vladimir Putin s-a speculat că ar suferi de leucemie sau de boala Parkinson, că a supravieţuit unei tentative de lovitură de stat şi unui număr mare de atentate sau că ar fi murit și ar fi fost înlocuit de o sosie. Iată doar o parte dintre informaţiile neconfirmate, care nu pot fi verificate din surse independente, scrie The Guardian.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin, permanent sub semnul întrebării

Fotografiile cu Vladimir Putin întâlnindu-se cu medici de top sunt analizate în detaliu, fiecare gest este pus sub microscop: se sprijină de masă din cauza durerilor în timpul unei întâlniri cu ministrul Apărării, Serghei Șoigu, la sfârșitul lunii aprilie; fața lui este umflată din pricina administrării de steroizi, așa cum a susținut fostul ministru de Externe Lord Owen, în martie. Un fost spion sovietic a lansat zvonul că Putin suferă de Parkinson, în timp ce publicația New Lines Magazine a susţinut că a obținut o înregistrare a unui oligarh care spunea că președintele rus este „foarte bolnav și suferă de un tip de cancer de sânge”.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 162 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.