Noile arme de la americani le dau curaj ucrainenilor. „Vom lovi golful Sevastopol şi vom distruge Flota Rusă de la Marea Neagră”

Forțele Armate ale Ucrainei vor lua în considerare probabil posibilitatea distrugerii Flotei Ruse de la Marea Neagră, situată în golful Sevastopol, spune expertul militar Oleg Jdanov.

Oportunitatea unor lovituri în Golful Sevastopol și asupra Podulului Crimeii va fi luată în considerare de către Statul Major, consideră Jdanov. „Sevastopol se încadrează în raza sistemelor de rachete Harpoon și nu exclud posibilitatea ca o decizie în acest sens să fie luată. Într-un raid în golf ar putea fi lovită Flota Mării Negre. Cred că, dacă este posibil, problema va fi luată în considerare și vom lovi”, spune acesta.

Recent, s-a dezvăluit  că în partea de nord-vest a Mării Negre există un submarin și patru nave mari de debarcare ale ocupanților ruși. Recent, Oleksi Arestovic, un consilier al preşedintelui Volodimir Zelenski, a declarat că există mai multe „obiective grase” de atacat de către armata ucraineană decât podul Crimeea.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 84 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.