„Nostradamus cel viu”, avertisment teribil referitor la progresul ştiinţei şi tehnologiei: relaţiile interumane se vor răci într-un ritm accelerat

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Athos Salomé, un celebru medium brazilian supranumit “Nostradamus cel viu”, a lansat un avertisment îngrijorător referitor la viitorul tehnologiei, mai cu seamă la inteligenţa artificială, care va duce la răcirea relaţiilor dintre oameni.

„Nostradamus cel viu” a făcut, de-a lungul timpului, multe predicţii care s-au adeverit, printre acestea pandemia de COVID,  câştigarea Cupei Mondiale de către Argentina şi moartea Reginei Elisabeta.

„Nostradamus cel viu” profeţeşte un număr uriaş de descoperiri ştiinţifice

De data aceasta, brazilianul a făcut referire la progresul tehnologiei despre care spune că va duce la răcirea relaţiilor interumane. Salomé a precizat că lumea va avea parte de un număr uriaş de „revelații” științifice și tehnologice, iar acestea vor dezlega multe dintre misterele privitoare la mintea umană.

citeste integral pe rtv

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *