Noul coronavirus i-a afectat vocea Andrei. Artista a făcut primele declarații: ”Momentan cânt doar în gând”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Andra și Cătălin Măruță împreună cu cei doi copii au fost testați pozitiv cu COVID-19. Din nefericire, artista a fost cea mai afectată de acest virus, iar recent a povestit pe rețelele de socializare care este starea ei de sănătate în acest moment.

Andra a mărturisit că a fost singura din familia sa care a resimțit din plin simptomele noului coronavirus. Din păcate virusul i-a afectat vocea artistei, iar momentan nu poate cânta decât pe voce de cap.

”Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a spus Andra, pe Instagram.

În ce stare se află Andra în prezent

În schimb, vedeta este bucuroasă de faptul că nu are alte probleme și este nerăbdătoare să iasă din izolare. Mai mult decât atât, Andra a explicat faptul că aceste zile i-au oferit mult mai mult timp liber pe care l-a petrecut alături de familia sa.

„Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”a transmis Andra într-un InstaStory.

Andra, criticată dur de Florin Călinescu la Românii au talent

Florin Călinescu a fost extrem de încântat de un băiat din Craiova, care a cântat la o vioară electrică. Juratul s-a distrat atât de bine pe parcursul momentului încât a scos din buzunar un teanc de bancnote de 100 de lei pentru a-i oferi tânărului.

”Copilule, ai scos animalul din mine!”, i-a spus juratul concurentului și i-a dat un ”DA”.

RECLAMA 8

În schimb, Andra nu a fost atât de încântată de prestația tânărului și i-a dat un ”NU”, spre uimirea tuturor. După ce băiatul a ieșit de pe scenă, Florin Călinescu nu s-a putut abține și i-a spus sincer Andrei ce crede despre alegerea pe care a făcut-o.

”Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin. E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre (Mihai Petre, fost jurat al show-ului, în sezonul trecut, n.r.) hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, i-a spus Florin Călinescu Andrei.

Andra a încercat să explice motivul pentru care a votat ”NU”: ”La mine este un nu, cu părere de rău, pentru că…. Când calci prea mult accelerația, o dai în extrema cealaltă. Mi s-a părut prea mult, ce poate să fie frumos devine, la un moment dat, deranjant. Îmi pare rău, mă iertați. Nu a auzit nimeni cum a tras de corzi, cum aproape le-a rupt? Așa am simțit eu acum. Am greșit, nu am greșit… așa am simțit”, a spus Andra.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Sursa articol: ciao.ro

Loading