DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

NU se mai iese din case după ora 22:00? Ce reguli vor trebui să respecte românii începând de MIERCURI

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Din cauza creșterii numărului de infectări cu noul Coronavirus, Guvernul ia în calcul restricții noi, prin care să limiteze circulația după ora 22.

Guvernul României ia în considerare schimbarea orei de aplicarea restricțiilor de circulație pe timpul nopții, potrivit unor surse din cadrul executivului. Decizia vine pe fondul creșterii numărului de infectări cu COVID-19. Astfel, românii nu ar mai avea voie să circule în afara locuinței după ora 22.

Restricții noi de circulație! Nu se iese din casa dupa ora 22:00

Deplasarea în afara domiciliului ar urma să fie interzisă începând cu ora 22, în loc de ora 23.De asemenea, ar urma să fie modificată și ora până la care vor funcționa restaurantele,  și anume doar până la ora 22.

Sursele citate de Digi24 menționează că decizia ar putea fi luată miercuri, printr-o hotărâre a CNSU, aprobată ulterior în ședință de guvern.

Citeste si: Noi focare de coronavirus in Romania! S-a recurs la scenariul rosu! Iata in ce localitati s-a luat aceasta masura!

Ce alte restricții de prevenire a răspândirii Coronavirusului ia în calcul Guvernul

Altă măsură luată în considerare de autorități este o interdicție de cazare. Astfel, în stațiuni și alte zone turistice nu ar fi permis să se ocupe mai mult de jumătate din camere.

Conform g4media, măsurile ar urma să intre în vigoare odată cu prelungirea stării de alertă,  pe 14 martie.

Citeste continuarea pe KanalD.ro

 215 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos