”Nu se poate, a murit!” Filmare șocantă cu momentul în care e anunțat decesul fetei de 13 ani, accidentată de un polițist în București / VIDEO

Fii la curent cu noutățile

Imagini șocante de la accidentul de ieri din București, acolo unde două fete au fost lovite pe șosea de un polițist. Avem momentul în care medicii de la SMURD anunță familia și vecinii uneia dintre copile că a murit.

  • Imagini sfâșietoare de la accidentul din București
  • Momentul în care oamenii sunt anunțați de decesul minorei

O filmare de-a dreptul șocantă circulă pe internet de la momentul accidentului de ieri din București, acolo unde două fetițe au fost lovite pe șosea de un polițist care nu se afla în misiune.

Filmarea șocantă cu momentul în care e anunțat descesul fetiței de 13 ani, accidentată de un polițist

Avem imaginile durerii, extrem de șocante, din momentul în care medicii de la SMURD anunță pe toată lumea că una dintre fetițe, de 13 ani, a murit și nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Deși au încercat zeci de minute să o rescusciteze, cadrele medicale au fost nevoie să facă anunțul tragic.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru toată lumea adunată după tragedie, iar din imagini se poate observa cum oamenii încep să urle de durere în clipa în care medicii anunță moartea copilei de doar 11 ani.

”Nu se poate, a murit! Nu se poate…”, sunt doar câteva dintre cuvintele pe care oamenii le strigau atunci când medicul a ieșit din ambulanță.

Polițistul a lovit cu piciorul trupei fetei, după ce a accidentat-o

Citeste integral pe Spynews

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.