DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Nuntă mare spartă de mascaţi, la Catanele, în Dolj, după un live pe Facebook. Nuntaşii au fugit cu mâncarea în mână: “N-am văzut nimic!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O nuntă din Catanele, judeţul Dolj, a fost întreruptă de mascaţi, iar la vederea acestora, mai mulţi nuntaşi au început să fugă, alţii au rămas pe loc, iar alţii care tocmai ieşeau din cortul de nuntă, au spus că nu au văzut vreo nuntă undeva. Evenimentul a fost oprit de polițiști. 

Nuntă oprită cu mascaţii, în Dolj

Polițiștii doljeni informează că s-au sesizat cu privire la faptul că pe o rețea de socializare sunt postate imagini live de la un eveniment privat aflat în desfăşurare pe raza comunei Catane, satul Catanele Noi. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secției 8 Poliției Rurală Rast, precum și o grupa de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj care au stabilit că la o locație din comuna Catane, sat Catanele Noi este în desfășurare un eveniment privat respectiv o nuntă la care participa mai multe persoane.

Astfel, a fost identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitate, care a fost sancționat contraventional conform Legii 55/2020 cu amenda îl valoare de 15.000 de lei. De asemenea, politiștii au identificat 30 de persoane participante la evenimentul privat fiind aplicate 30 de sancțiuni contraventionale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 23.000 lei. Totodata, verificarile sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor participante în vederea sancționării contravenționale a acestora.

Articol integral + Video pe ObservatorNews.ro

 165 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos