O adolescentă care a rămas însărcinată la 13 ani şi a pretins că tatăl are 10 ani a anunţat că aşteaptă al doilea copil, în Rusia

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Darya Sudnishnikova, care a devenit extrem de cunoscută şi a strâns peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit prima sarcină, a împărtășit cu fanii o nouă postare şi fotografia unui test de sarcină pe Instagram, anunţând posibilitatea unui nou copil în viaţa ei.

De asemenea, le-a recunoscut fanilor săi că a fost plecată într-o vacanţă în Siberia pentru a-l vizita pe noul ei iubit, Paşa, din Samsara, dar a dezvăluit şi faptul că au întreţinut relaţii intime.

„Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează” a scris tânăra mamă, care are acum 15 ani.

Darya a născut primul ei copil, pe micuţa Emilia, în august anul trecut, când a pretins că tatăl biologic era un băiat de 10 ani pe nume Ivan. În timpul sarcinii însă, adolescenta a mărturisit că afirmația nu era adevărată și că a inventat povestea pentru că îi era teamă să spună adevărul: fusese violată de un băiat de 15 ani.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading