O bătrână a primit o avere nesperată după moartea soțului. Ce a făcut aceasta cu banii

O bătrână din Serbia, care locuia într-o colibă sărăcăcioasă din munți, a primit o avere uriașă după moartea soțului care emigrase în Australia. La primirea banilor, însă, bătrâna a făcut un gest care a uimit pe toată lumea. Astfel, ea a ales să doneze întreaga sumă primită comunității din care făcea parte și care a îngrijit-o pe parcursul vieții.

Marja Zlatic, o bătrână din Serbia, a locuit mulți ani într-o colibă sărăcăcioasă din munți, fără să știe că este posesoarea unei averi consistente!  Povestea acestei femei sărmane continuă să uimească și acum, după ceva timp de când a ieșit la iveală. la acel moment, însă, toată presa a scris despre femeia de 86 de ani care s-a îmbogățit peste noapte.

O bătrână a primit o avere consistentă după moartea soțului

Cu siguranță, puțină lume a  auzit de Marja Zlatic. Această bătrânică își ducea zilele într-o colibă din munți, din estul Serbiei, când a aflat că a moștenit o avere impresionantă de la soțul ei, cu care nu se mai văzuse de zeci de ani. La moartea soțului, femeia a moștenit aproape un milion de dolari australieni, adică peste 700.000 de dolari americani. Dar iată cum s-a ajuns la una ca asta.

Ei bine, cu mulți ani în urmă, Marja și soțul ei Momcilo au emigrat în Australia. Cei doi au ajuns la Antipozi în 1956, însă la scurt timp, femeia a fost nevoită să revină în Sebia. Așadar, după numai un an și jumătate de când emigrase, Marja Zlatic a fost nevoită să revină în Serbia pentru a avea grijă de mama ei, grav bolnavă. Anii au trecut, iar Marja nu a mai revenit niciodată la soțul ei.

Ce a făcut bătrâna cu banii moșteniți

Soțul ei, Momcilo, a lucrat ca tâmplar într-o fabrică și cu timpul se pare că acesta s-a îmbogățit. În testamentul acestuia a fost trecută și prima parteneră a lui de viață, Marja, care s-a ales astfel cu o parte din averea făcută de Momcilo în Australia.

„Momcilo îmi scria ocazional. Și da, îmi mai trimitea bani”, a spus bătrâna când a fost pusă în posesia sumei impresionante.

Citeste continuarea pe BZI.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos