O copilă a supravieţuit în mod miraculos, după ce a sărit de la etajul şase. Fetiţa din SUA încerca să scape din calea flăcărilor

O fetiţă din Statele Unite a supravieţuit miraculos după ce a sărit de la etajul şase al unui bloc.

În vârstă de 8 ani, copila a încercat să scape din flăcările care i-au curpins locuinţa din New York. Ea s-a aruncat de la balcon şi a căzut de la o înălţime de aproape 20 de metri. S-a ales cu ambele picioare fracturate, în urma impactului cu solul, însă starea ei este acum una stabilă.

În imagini se vede cum fumul gros şi flăcările au înghiţit balconul apartamentului de unde a sărit. În urma incendiului, cel puţin nouă persoane au fost rănite. Aproximativ 100 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările, doi dintre ei suferind la rândul lor arsuri.

Cel puțin nouă persoane au fost rănite în incendiul care a izbucnit la etajul șase al clădirii de 17 etaje. Se așteaptă ca cea mică să supraviețuiască. Ea a aterizat pe pământ, nu pe trotuar și, deși şi-a rupt ambele picioare, șeful pompierilor spune că aterizarea ei i-a salvat viața.

„Fetița a rămas acolo și nu se mișca deloc, am crezut că este moartă, dar toată lumea s-a grăbit să o ajute”, a spus martorul ocular Levar Chisolm.

Citeste continuarea pe Observatornews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos