O crimă după o întâlnire stabilită online a dus la un incendiu în care au mai murit și alți oameni

Pe 16 august 2020, Priscilla Castro, o tânără de 32 de ani din Vallejo, California, s-a dus într-o localitate din apropiere pentru o primă întâlnire cu un bărbat pe care l-a întâlnit prin intermediul unei aplicații matrimoniale. Nu a mai fost văzută niciodată.

Acum, anchetatorii suspectează că această întâlnire a dus la o crimă, o incendiere care să acopere fapta, dar care a mai luat două vieți, potrivit ABC News.

Familia tinerei a dat-o dispărută după două zile, spune poliția. Mașina ei a fost găsită abandonată în Vacaville pe 18 august, iar trupul ei carbonizat a fost descoperit în zona Stebbins-Cold Canyon, aflată în apropiere.

Cum a fost ucisă o tânără după o întâlnire aranjată pe internet

Victor Serriteno, 29 de ani, cel cu care se întâlnise femeia, a fost arestat pentru uciderea ei în septembrie și se află după gratii în momentul de față.

Însă pe data de 18 august 2020, a izbucnit un incendiu la un complex de locuințe aflat destul de aproape de locul în care a fost găsit corpul lui Castro. În urma incendiului, două persoane au fost găsite moarte în casele lor: Douglas Mai, 82 de ani, și Leon „James” Bone, de 64 de ani, a declarat șeriful.

Citeste continuarea pe Newsweek.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos