O fată de 13 ani din Galați și prietenul ei, de 14 ani, au dispărut de acasă. Ar fi luat trenul, împreună, spre Constanța

O fată de 13 ani din Galați și prietenul ei, de 14 ani, sunt căutaţi de poliţişti după ce au plecat de acasă în urmă cu o zi şi nu s-au mai întors. Ei au luat trenul spre Constanţa, fiind văzuţi ultima dată împreună în gară.

O fată de 13 ani din Galați și prietenul ei, de 14 ani, au dispărut de acasă. Ar fi luat trenul spre Constanța

  • Adolescenții au părăsit în mod voluntar domiciliul, marți, fără a reveni până în prezent.
  • Cei doi ar fi ajuns în municipiul Constanța cu trenul, în cursul zilei de astăzi.

Poliţişti din cadrul Secției 3 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Dragomir Amalia-Sara, de 13 ani și Buganu Andrei, de 14 ani, ambii din municipiul Galați. În cursul zilei de marți, adolescenții au părăsit în mod voluntar domiciliul, fără a reveni până în prezent. Din informațiile obținute până la acest moment, minorii ar fi ajuns în municipiul Constanța cu trenul, în cursul zilei de astăzi.

Adolescenții au plecat împreună spre Constanța

Semnalmente Dragomir Amalia-Sara: Minora are 1,68 m înălțime, greutate 75 de kilograme, constituție corpolentă, păr șaten, până la umeri, față rotundă, ten caucazian, ochi căprui, purta cercei în formă de inimioară.

Semnalmente Buganu Andrei: Minorul are 1,75 m înălțime, greutate 60 de kilograme, constituție slabă, păr negru, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu, față ovală.

Mai multe detalii pe ObservatorNews.ro

 91 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.