DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

O femeie a murit după ce a fost aruncată de nepot pe fereastră, de la etajul unui bloc din București

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O femeie de 71 de ani a murit după ce a fost aruncată de la etajul unui bloc din Sectorul 4 din București de nepotul ei. Inițial, anchetatorii au crezut că că femeia a căzut de la fereastră, însă cercetările ulterioare au scos la iveală crima.

  • Femeia de 71 de ani a fost împinsă pe geam de nepotul ei de 23 de ani.
  • Tânărul a fost arestat.

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, când printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că o femeie s-a prăbușit în gol de la etajul superior al unui bloc situat în sectorul 4, fiind constatat decesul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Nepotul, un tânăr de 23 de ani, a fost arestat

Continua pe ObservatorNews

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde