O femeie a trăit opt luni cu cadavrul soțului în dulap: Mirosul nu era copleșitor, nu și-a dat seama că e acolo

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O femeie a găsit cadavrul soțului ei în timp ce căuta decorațiuni de Crăciun într-un dulap, la 8 luni după ce a dispărut. Poliția l-a căutat de două ori în locuința din Illinois pe Richard Maedge, 53 de ani, după ce acesta a dispărut în aprilie 2022. În decembrie, soția sa i-a descoperit cadavrul în timp ce căuta ornamente de Crăciun, relatează People.

Bărbatul s-a sinucis, conform legiștilor

Potrivit KTVI, afiliată la FOX, legiștii din Madison County au confirmat că Richard Maedge, în vârstă de 53 de ani, a murit prin sinucidere. Richard a dispărut pe 27 aprilie anul trecut, după ce a sunat-o pe soția sa, Jennifer Maedge, pentru a-i spune că pleacă mai devreme de la serviciu. Însă Jennifer nu l-a găsit sau contactat după ce s-a întors la casa lor din Troy, unde mașina lui era parcată afară.

Când a ajuns Poliția în locuință, nu a reușit să îl găsească pe bărbatul dispărut. Ulterior, a fost efectuată o a doua percheziție la domiciliu după ce Jennifer s-a plâns de un miros ciudat. Când femeia se pregătea pentru sărbători, pe 11 decembrie, a mers să caute decorațiuni de Crăciun într-o zonă de depozitare din spatele unui dulap de haine, iar acolo a găsit cadavrul soțului ei, la 8 luni după ce a fost văzut ultima dată.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *