O femeie şi-a dat vălul jos, după 19 ani. Oamenii s-au îngrozit când au văzut cum arată chipul ei

O femeie şi-a dat valul jos, după 19 ani. Când au văzut cum arată faţa ei, oamenii s-au speriat. Femeia se numeşte Augustina Dorman şi este din Indonezia. Până la vârsta de 38 de ani, ea şi-a acoperit constant chipul cu un val. În cele din urmă, a decis să renunţe la accesoriul respectiv.

După ce a născut primul ei copil, a început să îi crească barba şi mustaţa. De ruşine, a decis să îşi ascundă cu orice preţ părul facial. După ce a renunţat la valul musulman, a apărut în public aşa cum arată ea cu adevărat. Până şi copiii ei au rămas uimiţi de felul în care arăta, de fapt, mama lor, informează wowbiz.ro.

O femeie şi-a dat valul jos, după 19 ani
Chiar dacă au apărut imediat şi comentariile răutăcioase la adresa felului în care arata femeia, Augustina spera că oamenii vor reuşi să o accepte exact aşa cum este ea. Cazul ei a făcut înconjurul lumii. Din păcate, se pare că atunci când încearcă să îşi îndepărteze părul respectiv, suferă din cauza unor dureri acute.

Aceasta afecţiune de care suferă femeia din Indonezia se numeşte hirsutism. Multe persoane suferă din această cauză. Mai precis, în zonele în care persoanele de sex feminim au doar un puf sau nu au deloc păr, apare un păr des. De obicei, zonele afectate sunt deasupra buzei superioare, pe piept, spate, abdomen şi pe bărbie.

Citeste continuarea pe BZI.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos