DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

O FETIȚĂ DE 5 ZILE A FOST ABANDONATĂ ÎN SCARA UNUI BLOC DIN RÂMNICU VÂLCEA. DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE POLIȚIȘTI CARE AU PORNIT PE URMELE MAMEI

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Caz cutremurător în Râmnicu Vâlcea, unde o fetiță de doar cinci zile a fost abandonată de cea care i-a dat viață în scara unui bloc. Polițiștii sosiți în urma apelului făcut la 112 au dezvăluit cum a fost descoperită micuța și au precizat că s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru rele tratamente aplicate minorului. 

O fetiță de 5 zile, abandonată în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea

Mica prințesă abandonată a fost găsită de o tânără care locuia în blocul în care propria mamă a lăsat-o; imobilul este în cartierul Ostroveni, situat la marginea orașului. Potrivit mărturiilor femeii, nou-născutul se afla într-un scaun pentru transport auto.

În cadrul unui interviu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea a precizat că fetița a fost transportată imediat la spital, de unde, cel mai probabil, va fi luată sub protecţia statului, în cazul în care nu sunt găsiţi părinţii sau rudele şi nu se ia o altă decizie.

“Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Aceştia au solicitat intervenţia unui echipaj de la ambulanţă, nou-născutul fiind transportat la o unitate spitalicească. În urma evaluării medicale, s-a stabilit că este un nou-născut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună”, a declarat Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, relatează adevarul.ro.

 88 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos