O FETIȚĂ DE 5 ZILE A FOST ABANDONATĂ ÎN SCARA UNUI BLOC DIN RÂMNICU VÂLCEA. DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE POLIȚIȘTI CARE AU PORNIT PE URMELE MAMEI

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Caz cutremurător în Râmnicu Vâlcea, unde o fetiță de doar cinci zile a fost abandonată de cea care i-a dat viață în scara unui bloc. Polițiștii sosiți în urma apelului făcut la 112 au dezvăluit cum a fost descoperită micuța și au precizat că s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru rele tratamente aplicate minorului. 

O fetiță de 5 zile, abandonată în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea

Mica prințesă abandonată a fost găsită de o tânără care locuia în blocul în care propria mamă a lăsat-o; imobilul este în cartierul Ostroveni, situat la marginea orașului. Potrivit mărturiilor femeii, nou-născutul se afla într-un scaun pentru transport auto.

În cadrul unui interviu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea a precizat că fetița a fost transportată imediat la spital, de unde, cel mai probabil, va fi luată sub protecţia statului, în cazul în care nu sunt găsiţi părinţii sau rudele şi nu se ia o altă decizie.

“Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Aceştia au solicitat intervenţia unui echipaj de la ambulanţă, nou-născutul fiind transportat la o unitate spitalicească. În urma evaluării medicale, s-a stabilit că este un nou-născut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună”, a declarat Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, relatează adevarul.ro.

Loading