O fostă profesoară şi-a abandonat copilul de teama soţului violent. Femeia s-a predat după patru zile

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

O fostă profesoară şi-a abandonat nou-născutul în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Pruncul a fost descoperit acum cateva zile si azi femeia s-a predat la poliţie. Fostul dascal mărturiseşte că şi-a părăsit fetiţa de teama soţului violent, care nu-şi dorea copilul. Starea bebeluşului este bună, iar Protecţia Copilului va decide cine-l va lua în îngrijire după externare.

  • Şi-a abandonat fetiţa în scara unui bloc de teama soţului violent
  • Femeia, fostă profesoară, s-a predat poliţiei după patru zile

Fetiţa care avea doar 5 zile de când venise pe lume a fost găsită, joi, abandonată într-un bloc din Râmnicu Vâlcea. O tânără a observat copilul, care era aşezat într-un scaun auto într-un colț, chiar la intrarea în scară.

Bianca Ioana Apostol, tânăra care a găsit fetiţa: “Stătea săraca în frig, tremura, plângea, nu ştiam ce să fac, am sunat la 112”.

Astăzi, o femeie de 35 de ani s-a prezentat la sediul poliţiei şi a declarat că este mama copilei.

Cătălin Udrea, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea: “În momentul de față ea este audiată, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abandon de familie”.

Continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading