DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

O italiancă cere să i se facă dreptate, după ce medicii de la Roma i-au amputat degeaba mâinile și picioarele

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Medicii de la Roma au diagnosticat o femeie cu o tumoră malignă în 2014 care necesita o intervenție chirurgicală invazivă. Ulterior, analizele au arătat ulterior că nu a existat niciodată o tumoare. Femeia cere despăgubiri după ce doctorii i-au amputat din greșeală mâinile și picioarele.

Din 2014 și până acum, o italiancă a trăit un calvar, după ce medicii de la Roma i-au pus un diagnostic crunt, care i-a schimbat radical viața. Doctorii au anunțat-o că are o tumoră malignă și are nevoie de o intervenție chirurgicală invazivă.

Timp de nouă ani,  femeia a avut o grămadă de probleme: infecţii, febră și mai ales dureri insuportabile.

Anna Leonori este o femeie din Terni și a avut încredere oarbă în medicii de la Roma și a decis să fie operată. A rămas fără uter, ovare, 40 de ganglioni limfatici, iar vezica urinară i-a fost înlocuită cu una ortotopică. Șocant este că analizele au arătat ulterior că nu a fost vorba de o tumoare.

Medicii de la Roma i-au amputat din greșeală mâinile și picioarele

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde