DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

O mamă şi-a torturat până la moarte fiul, un băieţel de opt ani, pentru că i-a spus tatălui vitreg că ea are un amant, în Rusia

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tragedie cumplită în Rusia, unde băieţel de doar opt anişori a sfârşit în chinuri cumplite, omorât cu bestialitate chiar de mama sa. Femeia voia să se răzbune pe bietul copil pentru că îi spusese partenerului ei că are un amant.

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

„Să vedem cum va arde”. Anastasia Baulina i-ar fi turnat petrol în gură fiului său de opt ani, Andrey, pentru gestul lui de „trădare”. Copilul îi spusese tatălui său vitreg că femeia are o aventură.

Mama criminală a fost arestată după ce ar fi turnat benzină în gura fiului ei, de opt ani, apoi i-a dat foc. Băiatul a murit în spitalul din Kursk, Rusia, după ce a suferit arsuri îngrozitoare de 45%.

Anastasia Baulina, în vârstă de 31 de ani, casieră, era furioasă că micuţul a „trădat-o”, spunându-i tatălui său vitreg, partenerul ei, că a fost vizitată de presupusul ei iubit, potrivit Daily Star.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 149 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos