DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

O nouă înșelăciune îi bagă în panică pe români. Ce nouă metodă au descoperit hoții

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O nouă metodă de înșelăciune a luat naștere în ultima perioadă. Hoții se folosesc pe pandemie pentru a profita de pe urma românilor mai naivi și astfel fac rost de sume colosale. Noua metodă este foarte asemănătoare cu cea a accidentului, însă pretextul folosit de această dată este infecția cu noul coronavirus.

Oamenii legii au reținut deja trei persoane care puneau în aplicare această înșelăciune

Trei persoane din Tecuci au fost reținute de autorități după ce mai mulți români au depus plângeri la Poliție că ar fi fost înșelați printr-o metodă de-a dreptul halucinantă. Bărbații foloseau o tehnică foarte apropiată de cea a accidentului. Mai exact, sunau persoane în vârstă și se dădeau ca fiind copii lor care s-au infectat cu noul coronavirus și au nevoie de ajutor. La scurt timp hoții își schimbau tonalitatea vocii și se dădeau drept cadre medicale, solicitând tot felul de bunuri și bani de la persoanele pe care le sunau.

Din fericire nu foarte mulți români au căzut în plasa lor.  O singură persoană a căzut în plasa lor, iar alți patru români au reușit să evite înșelăciunea fiind mult mai vigilenți. Persoana înșelată ar fi fost o bătrână în vârstă de 75 de ani care le-ar fi dat șarlatanilor suma de 2000 de lei.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 147 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos