DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

O româncă din Italia a murit după ce ambulanța a venit după trei ore. Medicii au crezut că e vorba despre o supradoză

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O româncă stabilită în Italia a murit sub ochii surorii ei, după ce aceasta sunase de patru ori la urgențe. Medicii au sosit abia după trei ore.

Familia unei femei stabilite în Italia este în stare de șoc, după ce aceasta a murit în urma unui șoc septic cauzat de un ulcer duodenal perforat. Tânăra româncă a decedat, în ciuda încercărilor disperate ale surorii sale de a o salva. Aceasta a sunat de patru ori la urgențe, însă ambulanța a ajuns după trei ore de așteptări.

Paula Onofrei avea 29 de ani și era chelneriță într-un restaurant din Trastevere. Pentru că se simțea rău, în seara de 22 iulie a plecat mai devreme de la serviciu, în locuința sa din cartierul Casalotti. În ziua următoare i-a spus surorii ei că se simte slăbită, așa că aceasta a sunat la urgențe medicale, pentru a solicita o ambulanță. Asta se întâmpla la ora 13:03.

Se pare că în acea noapte ea a mers și la camera de gardă unde i s-a spus că ar putea avea colită (inflamație a colonului). Însă, tânăra româncă nu avea colită și se stinge încet, fără să știe, în patul din dormitorul ei.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 168 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos