DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

O tânără a agonizat 10 ore, îngropată sub muntele de zăpadă prăbuşit de pe acoperiş. Scene de coşmar filmate în Rusia

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scene șocante filmate în Rusia, după ce o tânără a fost îngropată în zăpada care a căzut de pe acoperișul unei case, în districtul Ordzhonikidze. Femeia a supraviețuit în mod miraculos, deși a stat sub muntele de omăt mai bine de 10 ore.

O tânără a agonizat 10 ore, îngropată sub muntele de zăpadă prăbuşit de pe acoperiş. Scene de coşmar filmate în Rusia

Incidentul teribil a avut loc în Novokuznețk, un oraș din regiunea Kemerovo, Rusia.

Potrivit unui comunicat al poliției, luni după-amiază, 8 februarie, femeia a mers la casa ei din districtul Ordzhonikidze, ca să curețe zăpadă de pe acoperiș.

Doar că, în momentul în care a vrut să se urce pe scară, o cantitate imensă de zăpadă a alunecat de pe acoperiș și a căzut peste femeie.

În viaţă, după 10 ore sub zăpadă

Primii salvatori care au ajuns la fața locului au cercetat zona, atenția fiindu-le atrasă de muntele de zăpadă din fața casei.

“După două ore de săpături, oamenii au găsit o pălărie și o scară, realizând că tânăra este îngropată sub zăpadă. În acel moment au sosit și pompierii, iar femeia a fost descoperită în scurt timp. După ce a stat sub zăpadă 10 ore, din fericire, era în viață”, au transmis poliţiştii ruşi.

Momentul dramatic în care tânăra a fost găsită de salvatori a fost filmat.

Video pe ObservatorNews.ro

 115 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos