O tânără a agonizat 10 ore, îngropată sub muntele de zăpadă prăbuşit de pe acoperiş. Scene de coşmar filmate în Rusia

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scene șocante filmate în Rusia, după ce o tânără a fost îngropată în zăpada care a căzut de pe acoperișul unei case, în districtul Ordzhonikidze. Femeia a supraviețuit în mod miraculos, deși a stat sub muntele de omăt mai bine de 10 ore.

O tânără a agonizat 10 ore, îngropată sub muntele de zăpadă prăbuşit de pe acoperiş. Scene de coşmar filmate în Rusia

Incidentul teribil a avut loc în Novokuznețk, un oraș din regiunea Kemerovo, Rusia.

Potrivit unui comunicat al poliției, luni după-amiază, 8 februarie, femeia a mers la casa ei din districtul Ordzhonikidze, ca să curețe zăpadă de pe acoperiș.

Doar că, în momentul în care a vrut să se urce pe scară, o cantitate imensă de zăpadă a alunecat de pe acoperiș și a căzut peste femeie.

În viaţă, după 10 ore sub zăpadă

Primii salvatori care au ajuns la fața locului au cercetat zona, atenția fiindu-le atrasă de muntele de zăpadă din fața casei.

“După două ore de săpături, oamenii au găsit o pălărie și o scară, realizând că tânăra este îngropată sub zăpadă. În acel moment au sosit și pompierii, iar femeia a fost descoperită în scurt timp. După ce a stat sub zăpadă 10 ore, din fericire, era în viață”, au transmis poliţiştii ruşi.

RECLAMA 8

Momentul dramatic în care tânăra a fost găsită de salvatori a fost filmat.

Video pe ObservatorNews.ro

Loading