O tânără însărcinată a căzut de la etajul 9 în timp ce încerca să scape de flăcările care i-au cuprins apartamentul, în Ucraina

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O tânără de 21 de ani, însărcinată, a murit în mod tragic după ce a căzut de la etajul 9 al balconului său, în timp ce încerca să scape de incendiul care i-a cuprins apartamentul.

Maria Artyschuk s-a agățat de balcon în timp ce echipajul de pompieri ajunsese la fața locului. După ce a așteptat ceva timp, femeia nu a mai reușit să se țină și a căzut de la 24 de metri înălțime. Moartea sa a avut loc doar cu câteva minute înainte de a putea fi salvată.

Incidentul a avut loc în orașul port Yuzhne, din sud-vestul Ucrainei pe 30 martie.

A atârnat la balcon în așteptarea salvatorilor

Potrivit rapoartelor, Maria era singură acasă când suportul electric de uscare a hainelor a luat foc din cauza unei defecțiuni. Femeia a ieșit din balcon și a început să strige după ajutor, la scurt timp după ce apartamentul ei de trei camere s-a umplut de fum.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading