O tânără s-a ales cu dosar penal după ce s-a dat polițist rutier și a oprit o mașină în trafic (VIDEO)

O tânără influenceriţă din Bucureşti, în vârstă de 25 de ani, s-a ales cu dosar penal, după ce s-a fotografiat îmbrăcată în uniformă de poliţist.

Fii la curent cu noutățile

Noemi Demeter, care are peste 240.000 de urmăritori pe Instagram, a oprit chiar şi un şofer pe o stradă din Voluntari. Tânăra a postat fotografiile şi video pe Instagram, iar poliţiştii s-au autosesizat.

Fata riscă acum să ajungă după gratii pentru 6 luni sau chiar 3 ani. Dar şi o amendă penală.

După ce informațiile au ajuns în presă, tânăra a reacționat astăzi pe rețelele de socializare, spunând: ”Nu am folosit uniforma de poliție, nu am oprit nicio mașină, nu m-am dat drept polițistă pe străzi, mașina din filmare e mașina mea pe care o conduc de 6 luni”, a spus tânăra.

În urma imaginilor postate de tânără însă, polițiștii au anunțat că au deschis dosar penal.

„La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliție rutieră, ar fi desfășurat activități specifice acestei structuri, pe o stradă din orașul Voluntari”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Sursa Mesajul.ro

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.