DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

O tânără vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume Citeşte întreaga ştire: O tânără vrea să intre în “Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Andrea Ivanova are 22 de ani, este din Bulgaria, și se numără printre persoanele care apelează la intervențiile medicilor esteticieni pentru a-și schimba radical înfățișarea.

Tânăra a investit până în prezent circa 3.000 de dolari pentru a-și mări buzele și, din câte se pare, își dorește cu tot dinadinsul să intre în „Cartea Recordurilor”. A fost nevoie de 20 de injecții cu acid hialuronic pentru ca buzele femeii să capete proporțiile pe care le are acum. Buzele ei sunt atât de mari încât mulți se întreabă cum mai reușește să vorbească. Andrea Ivanova a început să-și facă modificări fizice imediat cum a împlinit vârsta de 18 ani, iar mai nou dorește să-și mărească și bustul.

„Mă simt grozav, chiar dacă medicii mi-au spus să mă opresc, eu vreau să-mi măresc buzele și mai mult. Doctorul mi-a spus de curând că trebuie să mai aștept două luni până la următoarea injecție. Îmi ador buzele. Este greu să mănânc imediat după injectare și apoi, la 2-3 zile, lucrurile devin și mai dificile”, a spus Andrea Ivanov, potrivit presei internaționale. Andrea se mândrește cu felul în care arată și postează adesea pe rețelele de socializare fel de fel de poze cu buzele ei uriașe. Tânăra spune că primește o mulțime de aprecieri pentru postările sale din partea internauților și a fost chiar și cerută în căsătorie de mai multe ori de ceic are o urmăresc în mediul online.
Sursa Unica.ro O tânără vrea să intre în “Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume

 144 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos