DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Oaie sălbatică salvată în Australia tunsă de 35 kg de lână

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O oaie sălbatică și bolnavă găsită într-o pădure din Australia, numită Baarack de către salvatori, a dat o lână cântărind mai mult de 35 kg – aproape jumătate din greutatea unui cangur adult – după ce a fost tunsă pentru prima dată an.

Oaia a fost găsită de un membru al publicului care a contactat Sanctuarul fermei Edgar’s Mission lângă Lancefield, Victoria, la aproximativ 60 km nord de Melbourne, potrivit domnului misiunii Kyle Behrend.

“Se pare că Baarack a fost odată o oaie deținută (…) Fusese la un moment dat marcat cu urechi. Cu toate acestea, acestea par să fi fost smulse de lâna groasă mată din jurul feței”, a spus dl Behrend.

Cât de des se tund oile

Oile trebuie tăiate cel puțin anual. În caz contrar, lâna continuă să crească și să crească, așa cum sa întâmplat aici”, a spus el.

După tunsul său atât de necesar, dl Behrend a spus că lâna lui Baarack cântărește 35,4 kg.

“În timp ce copitele lui erau în stare excelentă de a alerga peste stâncile din pădure, era într-un fel cam rău. Era subponderal și, din cauza întregii lâne din jurul feței, abia vedea.”

Oaia Baarack înainte de tuns

Oaia Baarack după tuns

Citeste continuarea pe Agromedia.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde