OFICIAL. Restaurante închise din 8 martie, scolile rămân deschise

Se închid restaurantele din 8 martie 2021. Agențiile loto rămân deschise, restul sălilor de joc de noroc se închid. Teatrele, cinematografele închise. Școlile rămân deschise. În ce condiții pot funcționa restaurantele cu terasă din 8 martie 2021.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență București, a adoptat astăzi măsura închiderii restaurantelor, cafenelelor, sălilor de joc de noroc, teatrelor și cinematografelor din 8 martie 2021, de la ora 00:00.

Rămân deschise agențiile loto, iar restaurantele și localurile pot funcționa exclusiv la exterior.

Restaurantele pot funcționa la exterior, terasa doar cu un singur perete și un acoperiș

Patronii de restaurante au găsit tot felul de trucuri pentru a primi clienții în sezonul rece. Multe restaurange au deschis un fel de igluri de plastic, care erau perfect închise și încălzile.

Din 8 martie restaurantele nu mai pot funcționa la interior și nici în igluri

În decizia de astăzi CMSU a luat decizia de nu mai permite astfel de ocolori ale legii 55 din 2020. Prin urmare terasele care pot funcționa sunt exclusiv cele care au un singur perete și un acoperiș.

Specificarea clară în decizia luată astăzi și aplicabilă din 8 martie, restrânge astfel inventivitatea localurilor de a atrage clienții în așa zisele terase, care de fapt tot spații închise erau.

Școlile rămân deschise în sistem hibrid

Citeste continuarea pe Faxnews.ro

 63 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.