Ofiţeri ruşi interceptaţi când îi înjură pe Putin şi pe Şoigu: Putin, „un nenorocit”, Şoigu, „un profan incompetent şi un măscărici”

Scufundarea navei-amiral Moskva, la 14 aprilie 2022, de către soldaţii ucraineni, a fost o lovitură uriaşă pentru Kremlin. Mulţi s-au aşteptat ca, după acest incident, Putin să radă Kievul de pe faţa pământului, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Acest lucru i-a nemulţumit profund pe unii superiori din armata rusă. Doi ofiţeri ruşi au fost interceptaţi în timp ce îi aduceau critici dure liderului de la Kremlin pentru faptul că nu a răzbunat distrugerea crucişătorului prin bombardarea Kievului. De asemenea, cei doi dădeau vina pe Serghei Şoigu pentru eşecul armatei ruse în Ucraina, potrivit serviciilor secrete ucrainene, scrie Daily Mail.

Ofiţeri ruşi interceptaţi când îi înjură pe Putin şi pe Şoigu

Cei doi înalți ofițeri ruși sunt Maxim Vlasov, în vârstă de 42 de ani, și Vitaly Kovtun, de 47 de ani. Potrivit lui Kovtun, Putin s-ar face vinovat de faptul că nu a atacat parlamentul ucrainean și alte instituții cheie din Kiev: „Trebuia să trimită dracului o rachetă la Kiev, care să lovească Rada Supremă. De ce n-a făcut-o? Nu înțeleg, nenorocitul de Putin! Lovește Kievul, lovește centrul orașului, Rada Supremă și clădirea guvernului. Probabil că nu mai e nimeni important acolo, dar clădirile vor fi distruse și va vedea toată lumea”.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 98 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.