DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Pacientul dus cu arsuri la tratament în Belgia, după ce a fost plimbat între spitale câteva zile, a murit

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pacientul transferat cu arsuri la tratament în Belgia, după ce a fost plimbat între spitale câteva zile, a murit, anunță Ministerul Sănătății. Bărbatul de 51 de ani a suferit o arsură prin electrocuție pe aproximativ 64% din suprafață corporală și politraumatism prin cădere de la înălțime, după ce s-a urcat pe un vagon pentru a-l inspecta.

Pacientul dus cu arsuri la tratament în Belgia, după ce a fost plimbat între spitale câteva zile, a murit

  • Pacientul ars din Constanța a fost plimbat între trei spitale din România, înainte de a fi transferat în Belgia.

El a fost a fost transferat, în data de 29 ianuarie 2021, la Centre des Grands Brûlés – Institut Médical de Traumatologie et de Réadaptation (IMTR) din cadrul Grand Hôpital de Charleroi din Loverval, Belgia.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani era angajat al unei firme cu punct de lucru în portul Constanţa şi a fost electrocutat în timp ce se urcase pe un vagon pentru a-l inspecta.

Avionul SMURD s-a depresurizat

Pacientul a fost transportat inițial la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar, apoi, în data de 21 ianuarie 2021, a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sfântul Spiridon” din Iași.

În data de 28 ianuarie 2021, misiunea de zbor pentru transferul în Belgia a fost anulată din motive tehnice, conform Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar pacientul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București.

A doua zi a fost transferat, cu un zbor umanitar operat de Ministerul Apărării Naționale, la Centre des Grands Brûlés – IMTR din cadrul Grand Hôpital de Charleroi din Loverval, Belgia.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde