DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Pandemia anulează sărbătorile de iarnă în Europa. Crăciun şi Revelion în carantină pentru românii din

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Coronavirusul anulează Sărbătorile de iarnă din Europa. Tot mai multe state impun restricţii pentru zilele de Crăciun şi Anul Nou. În Italia, unde trăiesc cei mai mulţi români din afara ţării, oamenii nu vor avea voie să iasă din case, decât pentru urgenţe. Nici nu poate fi vorba de vizite la rude şi nici de a sărbători trecerea dintre ani pe străzi. Austria face o excepţie pentru zilele de Ajun şi Crăciun şi permite o mică relaxare. Restricţiile revin însă în forţă după 26 decembrie.

  • În Italia, unde trăiesc cei mai mulţi români din afara ţării, oamenii nu vor avea voie să iasă din case, decât pentru urgenţe.
  • Austria face o excepţie pentru zilele de Ajun şi Crăciun.

Austria face o excepţie pentru zilele de Ajun şi Crăciun şi permite o mică relaxare. Restricţiile revin însă în forţă după 26 decembrie.

De sărbători, Italia este o imensă zonă roşie. Oamenii sunt consemnaţi în case, de unde nu pot ieşi decât pentru a merge la muncă, la cumpărături de strictă necesitate sau la medic. Nu se poate circula între regiuni, iar cele mai multe magazine, restaurantele şi barurile sunt închise.

Sursa ObservatorNews

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde