Pe Adrian Corduneanu, „Beleaua” de la Iași, l-ai văzut pe mai toate rețelele de socializare, dar nu știi cum arată casa acestuia! Interlopul se laudă pe TikTok cu vila în care locuiește (EXCLUSIV)

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai „vocali” interlopi din Iași, se laudă cu o casă ca în filme. „Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, postează frecvent fotografii și videoclipuri cu locuința sa. Reacțiile celor care îl urmăresc nu întârzie să apară, iar postările lui adună mii și mii de reacții

Adrian Corduneanu, Beleaua de la Iași, așa cum se autointitulează interlopul, se laudă cu o casă ca în filme. Imobilul pe care acesta susține că îl deține este cochet și se află în Iași. Fotografiile și filmulețele pe care el le postează adună mii de reacții din partea fanilor. Pe TikTok, Beleaua este cel mai „vocal”. Acolo postează aproape în fiecare zi fel de fel de videoclipuri, atât cu el, cât și cu frații sau prietenii săi. Una dintre „aroganțele” lui Corduneanu din mediul online a fost atunci când s-a filmat printre pistoale și mitraliere. Cum orice interlop trebuie să aibă măcar în fotografii pistoale sau mitraliere, Adrian Corduneanu s-a conformat și a ieșit oarecum din tipare. A făcut live pe Facebook în timp ce era într-un magazin de arme.

„Beleaua” a dat de înțeles că ar vrea să cumpere ceva de acolo, însă tranzacția nu a mai fost finalizată, cel puțin nu live. Într-un timp extrem de scurt, Adrian Corduneanu a strâns sute de aprecieri de la fanii de pe Facebook. Mai mult decât atât, Corduneanu le-a transmis celor care îl urmăreau că le-ar putea aduce măcar câte un cuțit dacă își dorește cineva. Adrian Corduneanu nu a precizat dacă armele sunt de foc sau de tip airsoft, însă asta a contat mai puțin. Totuși, un filmuleț de acest gen l-ar putea costa destul de mult pe cel care îl postează. Un membru al clanului Corduneanu a fost ridicat de Poliție și a petrecut o noapte în arest după ce a făcut un live pe Facebook. Acest aspect nu l-a făcut însă pe Adrian Corduneanu să fie mai atent la live-uri și la imaginile surprinse.

Cum a fost ridicat Ștefan Boncu, membru al Clanului Corduneanu, după un live pe Facebook?

Unul dintre cele mai recente scandaluri în care a fost implicat Clanul Corduneanu a fost atunci când Ștefan Boncu, unul dintre cei mai temuți membri din clan, a fost reținut pentru 24 de ore la începutul acestui an. Individul a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Brăileanu. Astfel, oamenii legii s-au sesizat cu privire la Ștefan Boncu. Acesta a postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului.

Citeste continuarea pe BZI.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos