DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Pensia pe care o încasează Maria Băsescu, soția fostului președinte al României! Nu i-ar ajunge să supraviețuiască

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ce pensie are soția fostului președinte Traian Băsescu?! Suma pe care o încasează Maria Băsescu în fiecare lună!

Maria Băsescu, soția fostului președinte al României, are o pensie foarte mică în comparație cu averea lui Traian Băsescu. Aceasta a preferat să le dedice mult timp celor din familia ei, declarând acum ceva timp că regretă că nu a mers la muncă mai mult. Totuși, Maria Băsescu și-a dedicat ani la rând familiei ei și astfel, a rămas casnică.

Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia. Oricum, acum e prea tarziu.Dupa o pauza de 15 ani e greu sa-ti reiei activitatea. Mi-am iesit din mana, cum se spune”, a marturisit Maria Basescu.

Între timp, Maria Băsescu nu a fost o prezență activă în spațiul public, așa cum a este fostul președinte al României, Traian Băsescu, care merge în emisiunile TV acolo unde discută probleme țării, dar și ale guvernării.

Ce pensie încasează Maria Băsescu în fiecare lună

Maria Băsescu încasează lunar suma de 700 de lei, o sumă infimă în comparație cu pensia specială pe care o primește soțul ei, Traian Băsescu. De asemenea, fostul șef al statului încasează și o indemnizație de fost președinte. Pensia pe care o ia Traian Băsescu este de 24.000 de lei, scrie redacția.ro

Sursa wowbiz.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde