Piedone dă de pământ din spatele gratiilor cu consilierii PNL și PSD: Nu vă e rușine să refuzați anveloparea celor 101 blocuri din programul de reabilitare?

Fostul primar al Primăriei Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, aflat încarcerat în Penitenciarul Rahova după condamnarea primită în Dosarul Colectiv, le transmite o scrisoare deschisă foarte dură consilierilor locali de la PNL și PSD cu bătaie spre ”Bau-baul care s-a crezut ani întregi vătaf între sclavi”. Le transmite că este foarte supărat pentru refuzul de a fi votată în Consiliul Local hotărârea privind Programul de reabilitare a 101 blocuri din Sectorul 5:

”Pentru cetățenii Sectorului 5, cu dragoste și respect

Păsările cerului îmi șoptesc la fereastră că este bucurie și joc în Consiliul Local… Că Bau-baul care s-a crezut ani întregi vătaf între sclavi a poruncit și a izbit și-a suduit la… stânga și la dreapta. Și-a zis că… oamenii care l-au votat pe Piedone nu merită nici confort în case, nici o viață altfel și nici normalitate la șosea.

Domnule Bau-bau… mi-e așa o greață de tine, împărate fără chipiu, încât îmi vine să urlu și să strig la pereții ăștia în care m-ai vrut vârât!!!

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 180 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.