„Pisicuţul” Victor Ponta a răbufnit: Mă bucur de ce i s-a întâmplat. Băsescu culege ce a semănat

Fostul premier nu uită şi nu iartă ce i-a făcut Traian Băsescu, astfel că a comentat ironic şi vindicativ tot circul din jurul fostului locatar de la vila din Gogol nr. 2.

Victor Ponta a oferit informaţii în exclusivitate despre actuala guvernare. Printre altele, acesta a explicat de ce statul se face vinovat pentru prețurile exorbitante pe care le plătesc românii la energie, în condițiile în care România e unul din marii producători europeni, dar fost premier nu a putut rata comentarii răutăcioase despre Traian Băsescu, rivalul său politic atâţia ani de zile.

Relația dintre fostul prim-ministru Victor Ponta și fostul președinte Traian Băsescu a fost una cu scântei. Invitat în podcastul EVZ PLAY, cel supranumit în vremurile bune „pisicuț” de către fostul președinte a dezvăluit care este adevărata relație dintre ei.

Victor Ponta și Traian Băsescu au dinamizat scena politică din România mai mulți ani, când unul era premier, iar altul lider la Cotroceni. Certurile dintre ei au rămas în istorie, nu de mult culminând în scandaluri de pomină pentru scena politică.

 130 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.