Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

raficul de carne vie rămâne un subiect dureros și ”delicat”. Polițiștii, indiferent de țară, încearcă să rezolve această situație dificilă, însă fete minore sunt ”racolate” în diferite părți ale Europei – nici România nu face excepție – și duse ”la produs”, așa cum se spune. Este o lume în care ”legea tăcerii” este respectată, iar dacă una dintre fete vorbește mai mult decât trebuie este pedepsită exemplar.

Polițiștii italieni au efectuat o razie într-o zonă rău famată a Romei și, din nefericire, au descoperit multe minore provenite din România.

Acestea au încăput pe mâna traficanților de carne vie și sunt obligate să se prostitueze. Le este teamă să vorbească, încearcă să îi evite pe polițiști și, doar cu foarte mare greutate, pot fi obținute informații de la ele. Una dintre prostituate a declarat, totuși, că a văzut ”la lucru” o fată care nu avea mai mult de 16 ani, slabă și înspăimântată de cei care o obligă să ”facă trotuarul”.

Dacă vorbesc, sunt considerate trădătoare!

O alta, încercând să își ascundă fața, declară că are 25 de ani acum, numai că a fost adusă în Italia atunci când era minoră.

O alta, încercând să își ascundă fața, declară că are 25 de ani acum, numai că a fost adusă în Italia atunci când era minoră.

Citeste continuarea pe BZI.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos