Povestea înfiorătoare a unui copil român împins în fața trenului de doi adolescenți. Mama acestuia este în șoc: „Trăiesc un coșmar”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un eveniment de-a dreptul șocant a avut loc în Italia, după ce un copil român de 14 a fost împins în fața trenului de alți doi adolescenți. Totul ar fi pornit de la o dispută din cauza unei fete.

Presa din Italia a explodat, după ce doi adolescenți au împins în fața trenului un copil român. în vârsta de 14 ani. Se pare că disputa dintre ei ar fi pornit din cauza unei fete. Cei doi adolescenți, de 14 și respectiv 15 ani, l-au bătut pe român și ulterior l-au împins în fața unui tren din gara Seregno. Motivul pentru care cei doi s-ar fi luat de copilul de 14 ani este că acesta ar fi schimbat o serie de mesaje cu fosta iubită a unuia dintre ei.

S-a dovedit faptul că agresorul îl amenința de câteva zile. Mama victimei a declarat că fiul ei primea mesaje de amenințare de câteva zile, potrivit Informazione.

„Fiul meu de 14 ani aproape că a murit pentru o fetiță”, a explicat mama de origine română, în vârstă de 41 de ani, a băiatului împins sub tren în gara din Seregno.

„Tipul acela din Seregno – pe care băiatul nu-l cunoaște – trimitea de două zile mesaje de amenințare pentru că o fetiță îl părăsise și era prietenă cu fiul meu de câteva zile. Când ieri, după școală, nu m-a sunat, am fost îngrijorată.”, a mai adăugat mama băiatului.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *