Președintele Parlamentului Ungariei șochează: Zelenski pare că se confruntă cu o problemă mentală, declarațiile lui sună foarte ciudat

Președintele Parlamentului ungar, Laszlo Köver, consideră că președintele ucrainean Volodimir Zelenski are probleme psihice și că acest lucru explică atacurile sale la adresa liderilor străini. Într-un interviu acordat postului ungar de știri Hir TV , al cărui text a fost publicat duminică, Kover a subliniat că liderii altor state nu permit un astfel de ton față de colegii lor.

„Declarațiile președintelui [ucrainean] sună uneori foarte ciudat”, a spus el. „Nu-mi amintesc ca liderul unei țări care are nevoie de ajutor să permită un astfel de ton față de cineva, inclusiv în Ungaria și Germania.”

Vorbitorul a menționat că „atât în viața privată, cât și în politică”, oamenii se abțin de obicei să îi amenințe pe cei „pe care vor să îi facă prieteni”. El a sugerat că este posibil ca Zelenski să se confrunte cu „un fel de problemă mentală personală”, dar „nu se știe ce se poate face în acest sens”.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 258 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.