DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Prețurile la carburanți aproape s-au dublat în SUA. Biden este disperat: Ați prefera prețuri mai mici, dar Europa în mâinile lui Putin?

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Prețul mediu al unui galon de benzină a atins acum un nivel record de 5 dolari în SUA (4,968 dolari miercuri), în creștere de la aproximativ 3 dolari în urmă cu un an, potrivit AFP.

Joe Biden ar dori ca statele americane să facă un pas înainte și să elimine taxele pe benzină, care sunt în medie de 30 de cenți pe galon, sau să găsească mecanisme de compensare.

“Suspendând taxa federală pe benzină de 18 cenți (pe galon, adică 3,78 litri) timp de 90 de zile, putem să reducem prețul și să oferim familiilor o ușurare”, a declarat miercuri președintele american la Casa Albă, cerând Congresului să adopte această măsură fiscală, a cărei eficiență este deja pusă sub semnul întrebării.

“Știu că această suspendare a impozitelor nu va rezolva singură problema, dar va da (…) un pic de aer” gospodăriilor, a adăugat el.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 190 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde