DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Previziunile Babei Vanga pentru 2023 şochează întreaga omenire. Nostradamus din Balcani: „Rușii vor invada Europa”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Baba Vanga, de origine bulgară, este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din toate timpurile. Pe când avea 12 ani a fost lovită de furtună și aruncată în aer, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical.

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. Se crede că această predicție se aplică și în anul 2023, iar conform mărturisirilor ei, tratamentul-minune ar conține mult fier, ajutând oamenii să se vindece de boala nemiloasă.

S-a născut un copil normal, dar la 12 ani a primit primul semn, după ce a fost lovită de furtună și aruncată de aer. De atunci, viața Babei Vanga s-a schimbat radical.

Celebrele previziuni ale bulgăroaicei ale cărei sfaturi erau ascultate de mai marii lumii sunt și pentru 2023. Baba Vanga, clarvăzătoare care a profețit care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului al XXI, omenirea va scăpa de cancer.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

 228 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde