Prima reacție a Dianei Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR: ”Ne puneți pumnul în gură”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Diana Șoșoacă a avut o reacție nervoasă, după ce a aflat că fost dată afară din AUR. Totul s-a întâmplat în timpul unei ședințe din Parlament, iar microfonul senatoarei a fost tăiat. Mai apoi, Diana Șoșoacă a revenit cu o explicație și pe Facebook.

Prima reacție a Dianei Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR: ”Ne puneți pumnul în gură”

Diana Șoșoacă a răbufnit după ce a fost dată din partidul AUR. În timpul unei ședințe din Parlament, fosta senatoare și-a acuzat colegii că opun rezistență atunci când se încearcă a lua atitudine” împotriva uciderii poporului român.” Acesteia i s-a tăiat microfonul, iar mai apoi Diana Șoșoacă a venit cu o explicație pe facebook.

”Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român, ăsta este adevărul. Dați-mă afară cu poliția, cu cine vreți dvs, amendați-mă”, a declarat Diana Șoșoacă în Parlamentul României.

După această scenă din Parlament, Diana Șoșoacă a revenit cu o reacție și pe Facebook. Ea a precizat că nu vrea să ascundă adevărul.

Sursa Redactia.ro

Loading