DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Prima reacție a ONU la dezvăluirile NYT despre sabotajul asupra Nord Stream: ‘Nu avem nicio informație în acest sens’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

ONU nu are nicio informație potrivit căreia un grup pro-ucrainean s-ar putea afla în spatele atacurilor de sabotaj asupra conductelor submarine de gaze naturale Nord Stream, a declarat marți pentru agenția rusă TASS Farhan Haq, un purtător de cuvânt adjunct al secretarului general al ONU.

El răspundea la o solicitare de a comenta un reportaj al New York Times pe această temă.

“Nu avem nicio informație în acest sens”, a spus Haq.

New York Times a relatat marți că noi date ale serviciilor de informații au sugerat că un grup pro-ucrainean ar fi putut comite atacurile asupra conductelor Nord Stream. Potrivit unor oficiali americani citați de raport, președintele ucrainean Vladimir Zelenski sau oficiali guvernamentali de rang înalt de la Kiev nu ar fi fost la curent cu operațiunea grupului. Detalii AICI!

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde